TRANSPORT

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in Romania. Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate.

  • Livrarea se va face la adresa solicitata de client.
  • Livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care SLOWFORWARD SRL are contract sau prin mijloace proprii.
  • Pentru comenzile in afara Romaniei, costul transportului este suportat integral de client.
  • Produsele se vor livra in ambalajul original sau ambalajul special creatorsforhomes.ro. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

Tarife de livrare

Costul de livrare in Romania a comenzilor cu valoare mai mare de 500 lei plasate pe creatorsforhomes.ro este suportat de SLOWFORWARD SRL; Pentru comenzile mai mici de 500 lei, taxa de livrare este 30 lei, pentru orice destinatie din Romania. Pentru coletele cu dimensiuni mari sau peste 10 kg, se percep taxe suplimentare de transport.
Produsele de pe creatorsforhomes.ro au preturi afisate fara taxa de livrare. Dupa ce veti adauga produsele in cosul de cumparaturi, pe pagina Cosul meu veti avea trecuta taxa de livrare pentru comanda.

Termenul de livrare

Pe descrierea fiecarui produs de pe creatorsforhomes.ro este mentionat termenul de livrare. Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul, de aceea acesta este mentionat pe pagina fiecarui produs. Acesta difera in functie de fiecare creator si de durata realizarii produselor. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii.