RETURNAREA PRODUSELOR

Clientul are dreptul sa notifice in scris S.C. SLOWFORWARD S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului conform legii 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta si de OUG nr.34/2014 si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei comenzii.

Dreptul de retragere nu este aplicabil in urmatoarele situatii:

  • in cazul in care data de notificare la office@creatorsforhomes.com a intentiei de returnare, depaseste perioada de 14 de zile calendaristice, calculata din ziua receptiei produsului comandat;
  • in cazul in care produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (si cu documentele care l-au insotit initial- factura si AWB).
  • pentru produsele executate pe comanda speciala;

Inainte de expirarea perioadei de returnare, clientul informeaza S.C. SLOWFORWARD S.R.L. cu privire la decizia sa de retragere din contract printr-un email la office@creatorsforhomes.com.
S.C. SLOWFORWARDS.R.L. returneaza clientului contravaloarea produselor primita drept plata din partea acestuia, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia clientului. Consturile de transport ale produsului/produselor catre SLOWFORWARD SRL vor fi suportate de catre client.

Returnarea sumelor este conditionata de receptionarea produselor care au facut obiectul vanzarii. Suma inapoiata va reprezenta contravaloarea produselor returnate. Rambursarea cuantumului se face numai prin transfer bancar in contul indicat de catre client, specificat in format IBAN. Nu se fac plati in numerar.
Avansul de 50% din valoarea totala solicitat pentru produsele executate pe comanda speciala nu este rambursabil in situatia in care clientul decide sa returneze produsul din alte motive decat cele care privesc defectele de fabricatie ale produsului.

Din cauza varietatii tipurilor de dispozitive de afisare (ecran de laptop, telefon mobil, tableta, desktop PC), aspectul produselor (texturi, culori, finisaje) poate aparea usor diferit fata de aspectul real. Odata cu plasarea comenzii, Clientul consimte ca aceste diferente sunt independente de vointa SLOWFORWARD si nu constituie motiv de anulare a comenzii si/sau returnare a produselor.