POLITICA DE CONFIDENTIALITAE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SLOWFORWARD SRL (creatorsforhomes.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Informațiile pe care le colectam despre dumneavoastra, vor fi folosite numai in mod legal, in conformitate cu legislatia referitoare la protectia datelor, cu scopul de a va procesa comanda, de a va asigura serviciile noastre, de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii.

Detaliile dumneavoastra personale pot fi divulgate unei terte parti numai in scopul de a procesa comanda, respectiv firma de curierat. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil la office@creatorsforhomes.com.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, dar acestea sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre creatorsforhomes.ro si nu sunt publicate pe site sau in alta parte si nu sunt facute publice. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti scrie la office@creatorsforhomes.com

SLOWFORWARD SRL (creatorsforhomes.ro) foloseste solutii de publicitate oferite de Google AdWords, Facebook Ads si AdRoll, ce ne permit sa va furnizam publicitate folosind tehnici de remarketing si retargetare pe alte site-uri, in baza interactiunii pe care a-ti avut-o cu site-ul creatorsforhomes.ro. Aceste tehnici de remarketing si retargetare nu implica colectarea informatiile personale, cum ar fi numele, adresa de email, numarul de telefon sau adresa de livrare.